Moto-rock party u debeljači

 

9-og septembra 2006, je pod pokroviteljstvom Moto Club-a "DE' WHEELS" DEBELJAČA uspešno organizovan Moto-Rock Party.
   Prvi put su na vašarištu ispred gostionice "Salaš" zabrujali visokokubikažni dvotočkaši u ovolikom broju. Posetilaca je bilo u velikom broju i iz raznih krajeva Srbije. Zahvaljujuću lepom vremenu i nepresušnoj slavini za pivo, skupili su se pored samih dvotočkaških jahača, i puno posetilaca sa strane a i meštana. Publika je bila mešovita, od mladih kojima su se caklile oči pri pogledu na ovoliki broj i raznovrsnost motocikala do onih starijih kod kojih se moglo primetiti tračak nostalgije pri zvucima rock-a iz 70-tih i 80-tih godina.

   Svečano defilujući probrujali su kroz centar naselja u organizovanoj koloni na putu za ribnjak "Debeljačka Jezera" i nazad na vašarište. Druženje i razmena iskustava i znanja, pored zvukova pesama gostujuće grupe 200 Plus se nastavilo do pred zoru sa dogovorom o ponovnom sastanku za godinu dana.

   Tako da se Moto-Rock Party završio bez ikakvih incidenata, na zadovoljstvo organizatora i gostiju, preteći da preraste u tradicionalno, godišnje okupljanje dvotočkaša.


Mini-čoper

 

Bakator Janos - Učitelj u civilu